Το Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Δήμο Άργους Μυκηνών θα  πραγματοποιήσει ημερίδα διαλόγου και προβληματισμού, με ομιλητή το Δρ. Θεόδωρο Καλλιάνο, Επ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου της Βόννης. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" στο Άργος, την Κυριακή 17 Απριλίου.Στην ημερίδα  θα παρουσιάσουν το έργο τους και οι εκπαιδευτικοί της Αργολίδας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα teachers4europe.Διαβάστε περισσότερα: Quo  vadis  Ευρώπη? Ο δύσκολος δρόμος της ΕΕ.

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα οργανώνουν, καθ' όλη τη διάρκεια του 2016 μια σειρά δράσεων στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο #EU4U.

Σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνεται την Πέμπτη 31/3 στις 5μμ συνομιλία μέσω Twitter, με θέμα: "Ευρωπαϊκά εργαλεία για την καταπολέμηση της ανεργίας". 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα:

ec.europa.eu/greece/events/20160328_twitter_chat_eu4u_el.htmΔιαβάστε περισσότερα: Twitter Chat # EU4U: Ευρωπαϊκά εργαλεία για την καταπολέμηση της ανεργίας,31/3, 17:00