Διαγωνισμός φωτογραφίας για τη δημιουργία banner "αυτή τη φορά ψηφίζω"

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει διαγωνισμό  φωτογραφίας «αυτή τη φορά ψηφίζω» . Η νικήτρια φωτογραφία θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προωθητικού banner της καμπάνιας, καθώς και ως κύριο υλικό στα κοινωνικά δίκτυα του Γραφείου.

Το θέμα είναι ελεύθερο, φτάνει η φωτογραφία να αναδεικνύει το μήνυμα «αυτή τη φορά ψηφίζω».

Μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας προσωπικό λόγο γιατί ψηφίζετε με τη φωτογραφία που θα τραβήξετε. Ή ακόμα, να συνδέσετε έργα τα οποία έχει χρηματοδοτήσει η ΕΕ, ή τομείς της ζωής στην οποία η ΕΕ έχει συμβάλει θετικά και να τους αναδείξετε. Για ιδέες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα «τι κάνει η Ευρώπη για μένα;» (https://www.what-europe-does-for-me.eu/el/portal).

Όροι του διαγωνισμού:

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε εγγεγραμμένος χρήστης της πλατφόρμας «αυτή τη φορά ψηφίζω».
  • Η φωτογραφίες πρέπει να έχουν ελάχιστο μέγεθος 10 megapixel.
  • Πρέπει να είναι πρωτότυπες, να μην προσβάλλουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων προσώπων και να μην περιέχουν εμπορικά σήματα τρίτων.
  • Δεν πρέπει να προσβάλουν τα προσωπικά δικαιώματα τρίτων προσώπων. Για κάθε απεικόνιση τρίτων είναι απαραίτητη η συγκατάθεσή τους.
  • Δεν πρέπει να είναι ρατσιστικές, προσβλητικές, ομοφοβικές, ανήθικου περιεχομένου ή άσχετες με το θέμα.
  • Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στο emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • O νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της μεγάλης εκδήλωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις «100 ημέρες από τις Ευρωπαϊκές εκλογές»

 

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/EPHellas/

ΧΑΡΤΗΣ

map2

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων: Kinisis Web & Tourism

Search