Το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων οργανώνει webinar για γονείς και διαδίκτυο σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αρκαδίας και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ (ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ)

 

Το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ διοργανώνουν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 ενημερωτικό webinar για γονείς σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους.

Το webinar απευθύνεται σε γονείς παιδιών ηλικίας Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού. Οι γονείς της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω του σχολείου των παιδιών τους και εφόσον ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική απαντητική φόρμα συμμετοχής.

Επίσης θα μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις ώστε να διαμορφωθεί η ατζέντα με χρήσιμες για τους ίδιους πληροφορίες.

Με την υποβολή της φόρμας θα τους σταλεί προσωπικό email με τον σύνδεσμο του webinar έτσι, ώστε να διασφαλιστεί η διαδικασία και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων την ώρα της τηλεδιάσκεψης.

 

 

ΧΑΡΤΗΣ

map2

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων: Kinisis Web & Tourism

Search