Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία #EUandME από τον Δήμο Ναυπλιέων και το Europe Direct Nafplio με πρωταγωνιστές νέους του τόπου μας ταξιδεύει όλη την Ευρώπη στο Ναύπλιο

europe direct nafplio 01

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων και το Europe Direct Nafplio του Δήμου Ναυπλιέων έλαβαν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα για την άψογη διοργάνωση στο Ναύπλιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας #EUandME.
Η εκστρατεία #EUandME ξεκίνησε τον Μάιο σε όλη την Ευρώπη και για την Ελλάδα ξεκίνησε από το Ναύπλιο! Θα διαρκέσει 18 μήνες και περιλαμβάνει 5 ταινίες σκηνοθετών, έναν διαγωνισμό για νέους σκηνοθέτες, υπαίθριες εκδηλώσεις και πολλές δραστηριότητες.Τον τόνο στις εκδηλώσεις του Ναυπλίου έδωσαν αποκλειστικά νέοι του τόπου μας από το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας (που διασκεύασαν εντυπωσιακά τον ύμνο της Ευρώπης), από τη σχολή χορού Εν Χορώ, από τον Σύλλογο Paso Latino, από τη Σχολή Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Ευτύχης Μπλέτσας ενώ παρακολουθήσαμε σε πανευρωπαϊκή πρώτη προβολή τη βραβευμένη ταινία του Γιώργου Ζώη #Party_Animal και επισκεφθήκαμε τα περίπτερα των πρεσβειών 10 ευρωπαϊκών χωρών, και συγκεκριμένα από Βουλγαρία,  Κροατία,  Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Λετονία, Λιθουανία,  Πολωνία, Ολλανδία, Ιρλανδία.

Παρακαλουθήστε βίντεο από την εκδήλωση με μουσική υπόκρουση τον ύμνο της Ευρώπης όπως διασκευάστηκε από το συγκρότημα Freak Out του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

 

https://www.facebook.com/Popaganda/videos/934937530013487/?t=28

 

 

ΧΑΡΤΗΣ

map2

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων: Kinisis Web & Tourism

Search