2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων «Μουσικά κύματα – Μουσικά Σύνολα»

 

.03 ΑΦΙΣΑ φεστιβαλ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Το Europe Direct  Δήμου Ναυπλιέων συμμετέχει στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων που διεξάγεται σε πολιτιστικούς χώρους των Δήμων της Αργολίδας από 26 έως 28 Απριλίου 2018. Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την Περιφερειακή Ενότητα, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, οι Δήμοι Άργους-Μυκηνών, Ναυπλίου, Επιδαύρου και η Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων, με την υποστήριξη και άλλων φορέων.

Στο Φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος πάνω από 17 μουσικά σχολεία συνολικά, τα Μουσικά Σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα και περισσότεροι από 1100 μαθητές, τους οποίος το Κέντρο μας προμήθευσε με προωθητικό υλικό, αναμνηστικά δώρα και έντυπα για τη νεολαία από τις Εκδόσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Φεστιβάλ έχει τον τίτλο «Μουσικά κύματα – Μουσικά Σύνολα», είναι αφιερωμένο στη σημασία που έχει η διδασκαλία της Μουσικής στα Δημοτικά Σχολεία και επίτιμος προσκεκλημένος θα είναι ο συνθέτης Γιάννης Σπανός.

ΧΑΡΤΗΣ

map2

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων: Kinisis Web & Tourism

Search