Η Ευρώπη και ο πολιτισμός. Δεξιότητες και στάσεις του 21ου αι. στην εκπαίδευση: Αξιοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά

Με αφορμή την 9η Μαΐου Ημέρα της Ευρώπης, την 18 Μαΐου-Διεθνή Ημέρα Μουσείων, το Ευρωπαϊκό έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 και τις εκδηλώσεις «Γιορτάζουμε την Ευρώπη στο Ναύπλιο» θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα από τον Δήμο Ναυπλιέων και το Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων σε συνδιοργάνωση με την κα Αργυρή Μπιλιούρη, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου, Πρεσβευτή της δράσης Teachers4Europe & eTwinning και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.& Δ. Εκπαίδευσης.

Το θέμα της επιμορφωτικής ημερίδας είναι : «Η Ευρώπη και ο πολιτισμός. Δεξιότητες και στάσεις του 21ου αι. στην εκπαίδευση: Αξιοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά». Συγκεκριμένα στις 20 Μαΐου 2018, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, 9.00 έως 13.00, οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορούν να παρακολουθήσουν, την ημερίδα κατόπιν δήλωσης συμμετοχής. Η ημερίδα περιλαμβάνει εργαστήριo για την κατασκευή ταινίας animation με την τεχνική του stop motion, παρουσίαση της τεχνικής της ψηφιακής αφήγησης και αξιοποίησή της στην διδακτική πράξη και στη συνέχεια ξενάγηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών στην πόλη με την αξιοποίηση πρωτότυπου εκπαιδευτικού υλικού. Ανώτερος αριθμός συμμετεχόντων στην ημερίδα θα είναι 40. Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ) στο παρακάτω Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ΦΟΡΜΑ.

ΧΑΡΤΗΣ

map2

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων: Kinisis Web & Tourism

Search